Jump to content
Appliance Offers

Search the Community

Showing results for tags 'steam'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General washing machine topics
    • UK Washing Machine Repair Questions
    • Washing machines - general discussions
    • Washing machine reviews
    • Environmental issues and the washing machine
    • Mini washing machines. Small washing machines. Portable washing machines
    • Consumer issues - washing machines
    • What's on the main Whitegoodshelp.co.uk site?
  • Forums about specific washing machine brands (NOT repairing them)
    • AEG washing machines
    • Ariston washing machines
    • Beko washing machines
    • Bosch washing machines
    • Candy washing machines
    • Hoover washing machines
    • Hotpoint washing machines
    • Indesit washing machines
    • I'm UNDECIDED
    • ISE washing machine
    • John Lewis brand washing machines
    • LG Washing machines
    • Miele Washing machines
    • Samsung Washing machines
    • Siemens washing machines
    • Zanussi washing machines
  • DIY washing machine repairs
    • Hoover washing machine repairs (UK)
    • Hotpoint (& Creda) washing machine repair (UK)
    • Non brand specific UK washing machine repairs
    • Other UK washing machine repairs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi everyone, I'm wondering if you can help me please. I have a Hotpoint WDL520 Aquarius. As of today, the dryer isn't working properly. Clothes are coming out hot and wet, and steam billows out when you open the door. I've read several other topics, and looked in the FAQ section, but I don't think any of them apply. The drum is turning, and I can hear water running as normal when the dryer starts (the second or so of running water you hear then stops and the dry cycle starts) so I'm thinking that it's not a problem with the solenoid that supplies cold water, would I be correct? Is there any other fault or part that causes this problem? Hopefully something I can fix myself! I have a multimeter, so I can test the solenoid at the same time as other options if this is necessary. I'm just a little unsure of how to test it. Also, do I need to get the cover off to do so, or is it accessible from the outside of the machine? I'm not at home right now, and I've been asked (ordered) to fix it tomorrow, so I can't actually look at the machine, I've just gone through a few things over the phone, that's how I know that some kind of water is still running when a dry cycle is started. Thanks for your help! Andy
×
×
  • Create New...