Jump to content
John Lewis give 2 year guarantee on white goods appliances

 

Search the Community

Showing results for tags 'burning'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Washing machines
    • UK Washing Machine Repair Questions
    • Washing machines - general discussions
    • Washing machine reviews
    • Environmental issues
    • Consumer issues
    • What's on the main Whitegoodshelp site?
  • Washing machine brands
    • AEG washing machines
    • Ariston washing machines
    • Beko washing machines
    • Bosch washing machines
    • Candy washing machines
    • Hoover washing machines
    • Hotpoint washing machines
    • Indesit washing machines
    • Which brand to buy
    • ISE washing machine
    • John Lewis brand washing machines
    • LG Washing machines
    • Miele Washing machines
    • Samsung Washing machines
    • Siemens washing machines
    • Zanussi washing machines

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I have a Beko WI1573 washing machine and I have had three instances where the circuit board which contains the LED fails. The screen suddenly doesnt display anything during a cycle. I have replaced this board andthe machine works as normal again. The first time i did this it lasted months, the second time it only lasted a 2.5wks. I have attached images of the last 2x circuit boards. Has anyone had this before? Does it suggestthere is a problem elsewhere that is frying the boards or that I am just being sent faulty spare parts (each time they were bought from espares so they are new). Thanks Alex
  2. Hello, Recently my washing machine just decided to stop working. The cycle would seem to start, but then after a few moments it would stop. I checked the filter and it seemed to look and smell burnt. (see picture attached) The machine did not fill with water and the clothing could be removed after it was turned off for several moments. There has been no sign of errors or burning smell observed before this. Would you recommend that the faulty filter just needs to be replaced or is there a more significant problem and a major repair or new machine is required? The Machine is Whirlpool AWM 6145. Thank you for your assistance. Bea
×
×
  • Create New...