Jump to content

Book washing machine & appliance repairs Buy appliance spare parts

Note: The links above are needed to help keep this site running, please consider using them.

Search the Community

Showing results for tags 'error code'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General washing machine topics
    • UK Washing Machine Repair Questions
    • Washing machines - general discussions
    • Washing machine reviews
    • Environmental issues and the washing machine
    • Mini washing machines. Small washing machines. Portable washing machines
    • Consumer issues - washing machines
    • What's on the main Whitegoodshelp.co.uk site?
  • Forums about specific washing machine brands (NOT repairing them)
    • AEG washing machines
    • Ariston washing machines
    • Beko washing machines
    • Bosch washing machines
    • Candy washing machines
    • Hoover washing machines
    • Hotpoint washing machines
    • Indesit washing machines
    • I'm UNDECIDED
    • ISE washing machine
    • John Lewis brand washing machines
    • LG Washing machines
    • Miele Washing machines
    • Samsung Washing machines
    • Siemens washing machines
    • Zanussi washing machines
  • DIY washing machine repairs
    • Hoover washing machine repairs (UK)
    • Hotpoint (& Creda) washing machine repair (UK)
    • Non brand specific UK washing machine repairs
    • Other UK washing machine repairs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. WM5100W Washing Machine went through complete cycle as normal and completed ok, removed laundry and refilled drum with another load. Pressed start, wash light illuminated. Nothing started, no sound, no clicks, no water input, no drum cycle. press start/pause and pause light flashes, press again and it goes off. Press Pause light for 3 seconds and spin/end light illuminates but then does nothing. Turned power off, held start/pause turned on, it enters test mode with ready light off, wash light flashing and spin/end light on solid. Cannot perform any other test, ie move selector to another program and press start does nothing. Turn off and on again returns the ready light as if its ready to start. At any point in the above the door is never locked and can be opened. I've emptied the filter/pump not a lot there, two coins. no water in the drum. Im going around in circles. However, an answer of what error code is indicating when in test mode would help (ready light off, wash light flashing and spin/end light on solid). Thanks in advance
×
×
  • Create New...