Jump to content

Book washing machine & appliance repairs Buy appliance spare parts

Note: The links above are needed to help keep this site running, please consider using them.

Search the Community

Showing results for tags 'clicking'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General washing machine topics
    • UK Washing Machine Repair Questions
    • Washing machines - general discussions
    • Washing machine reviews
    • Environmental issues and the washing machine
    • Mini washing machines. Small washing machines. Portable washing machines
    • Consumer issues - washing machines
    • What's on the main Whitegoodshelp.co.uk site?
  • Forums about specific washing machine brands (NOT repairing them)
    • AEG washing machines
    • Ariston washing machines
    • Beko washing machines
    • Bosch washing machines
    • Candy washing machines
    • Hoover washing machines
    • Hotpoint washing machines
    • Indesit washing machines
    • I'm UNDECIDED
    • ISE washing machine
    • John Lewis brand washing machines
    • LG Washing machines
    • Miele Washing machines
    • Samsung Washing machines
    • Siemens washing machines
    • Zanussi washing machines
  • DIY washing machine repairs
    • Hoover washing machine repairs (UK)
    • Hotpoint (& Creda) washing machine repair (UK)
    • Non brand specific UK washing machine repairs
    • Other UK washing machine repairs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello everyone, New to the forum so if this is the wrong place please excuse me. So I received this Hotpoint hv7l130g after my old Indesit died as my dad had it spare. The machine ran though two usual washes successfully but after we switched to to "baby" mode for kids clothes it died on me. Symptoms: Door was locked and had to be forced open. Any program chosen to be run tries to start, I get a lot of clicks from the interlock and then the door lock light flashes. I assumed that the interlock had failed so I replaced it today with a new one but the problem persists. So I have had the machine in pieces, I have checked the following with the multimeter: Motor (All seemed well, brushed in good condition and the commutator was clean), Water heating element (got a 50ish ohm reading from it). In addition I also checked the drainage pump and sump hose for debris but they were clear. I have examined the control board and all the capacitors seem to be okay, no bulging and pass a beep test with the multimeter. I am at a complete loss as to whats wrong with this machine. Does anyone have any suggestions before I sink even more money into a new control board? This freebie is becoming a money pit!! Cheers in Advance, Badger.
×
×
  • Create New...