Jump to content

Book washing machine & appliance repairs Buy appliance spare parts

Note: The links above are needed to help keep this site running, please consider using them.

Search the Community

Showing results for tags 'washing cycle'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General washing machine topics
    • UK Washing Machine Repair Questions
    • Washing machines - general discussions
    • Washing machine reviews
    • Environmental issues and the washing machine
    • Mini washing machines. Small washing machines. Portable washing machines
    • Consumer issues - washing machines
    • What's on the main Whitegoodshelp.co.uk site?
  • Forums about specific washing machine brands (NOT repairing them)
    • AEG washing machines
    • Ariston washing machines
    • Beko washing machines
    • Bosch washing machines
    • Candy washing machines
    • Hoover washing machines
    • Hotpoint washing machines
    • Indesit washing machines
    • I'm UNDECIDED
    • ISE washing machine
    • John Lewis brand washing machines
    • LG Washing machines
    • Miele Washing machines
    • Samsung Washing machines
    • Siemens washing machines
    • Zanussi washing machines
  • DIY washing machine repairs
    • Hoover washing machine repairs (UK)
    • Hotpoint (& Creda) washing machine repair (UK)
    • Non brand specific UK washing machine repairs
    • Other UK washing machine repairs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I was trying to find similar problem at this forum but couldn't. Around two weeks ago my washing machine has started stuck in first washing cycle. Machine fills and drains, doing 2-3 spins and again fills and so on. After playing with washing setting I found out that machine works fine if I choose to wash it without heating water. I thought that this is because of limescale on the heating element, but today I took of this element and it looks almost like new. What else can cause this issue? Shall I try to replace heating element? Would appreciate any help! Thanks in advance.
×
×
  • Create New...