Jump to content
John Lewis give 2 year guarantee on white goods appliances

 

Search the Community

Showing results for tags 'z816wt85bi'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Washing machines
    • UK Washing Machine Repair Questions
    • Washing machines - general discussions
    • Washing machine reviews
    • Environmental issues
    • Consumer issues
    • What's on the main Whitegoodshelp site?
  • Washing machine brands
    • AEG washing machines
    • Ariston washing machines
    • Beko washing machines
    • Bosch washing machines
    • Candy washing machines
    • Hoover washing machines
    • Hotpoint washing machines
    • Indesit washing machines
    • Which brand to buy
    • ISE washing machine
    • John Lewis brand washing machines
    • LG Washing machines
    • Miele Washing machines
    • Samsung Washing machines
    • Siemens washing machines
    • Zanussi washing machines

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests

Found 1 result

  1. Sorry if this seems long winded... We have had this machine for nearly 3 years now. However it is in almost constant use with nearly 3 year old twins in the house! This week, it seems to have packed in... When putting on a load, it performs the wash cycle, however it stops when time to drain and spin but doesn't display any errors. The machine drains but no spin occurs. We called an engineer to inspect and he thought I was being silly: "make sure you don't have any clothes caught in the seal" (we never had that issue). He then ran a service and diagnostic but found no issues as the machine filled up as needed, drained and spun slowly and quickly when empty, etc. I'd cleaned the filters myself prior to the engineer's arrival and ran a cleaning cycle as there is a foul smell from the machine (possibly due to the rotting lint). Once the engineer had left, I attempted to put a load on to spin/drain and the machine now stops at 14 mins remaining of the 16 minute cycle. No error messages are displayed. Called the engineer back who said that the fault might be with the 'PCB'. He advised to un-plug the machine for 30 minutes to cause a reset and try again but that the part would need replacement or replace the whole machine. Is there anyone with similar experience?
×
×
  • Create New...