Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '1606w'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General washing machine topics
    • UK Washing Machine Repair Questions
    • Washing machines - general discussions
    • Washing machine reviews
    • Environmental issues and the washing machine
    • Mini washing machines. Small washing machines. Portable washing machines
    • Consumer issues - washing machines
    • What's on the main Whitegoodshelp.co.uk site?
  • Forums about specific washing machine brands (NOT repairing them)
    • AEG washing machines
    • Ariston washing machines
    • Beko washing machines
    • Bosch washing machines
    • Candy washing machines
    • Hoover washing machines
    • Hotpoint washing machines
    • Indesit washing machines
    • I'm UNDECIDED
    • ISE washing machine
    • John Lewis brand washing machines
    • LG Washing machines
    • Miele Washing machines
    • Samsung Washing machines
    • Siemens washing machines
    • Zanussi washing machines
  • DIY washing machine repairs
    • Hoover washing machine repairs (UK)
    • Hotpoint (& Creda) washing machine repair (UK)
    • Non brand specific UK washing machine repairs
    • Other UK washing machine repairs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. A few months ago, the main motor on my ISE 1606w washing machine stopped working. I took the frequency motor card out, inspected it all seemed well the motor seemed to be OK. Reassembled it and it worked. It has now failed again, in the same way, only this time the fault has not gone away after I inspected it and then reassembled it. If I put the machine into a simple programme such as Rinse with no spin and then press start the following happens lights l1to l5 light and 4 appear on the display panel. a short burst of inlet water a minute of nothing , then another short burst of inlet water. The Drain pump then kicks in after about 20 secs there is another short bust of inlet water, then after a further 20secs the drain pump stops and lights l1 to l5 go out, after a further 1/2 minute the 4 disappears If I now press door unlock for about 4 secs the door clicks open and the 4 on the display reappears. Its as if the Control unit and the motor controller are not talking to each other. Any ideas on what I need to check?
×
×
  • Create New...