Jump to content

Book washing machine & appliance repairs Buy appliance spare parts

Note: The links above are needed to help keep this site running, please consider using them.

Search the Community

Showing results for tags 'programme'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General washing machine topics
    • UK Washing Machine Repair Questions
    • Washing machines - general discussions
    • Washing machine reviews
    • Environmental issues and the washing machine
    • Mini washing machines. Small washing machines. Portable washing machines
    • Consumer issues - washing machines
    • What's on the main Whitegoodshelp.co.uk site?
  • Forums about specific washing machine brands (NOT repairing them)
    • AEG washing machines
    • Ariston washing machines
    • Beko washing machines
    • Bosch washing machines
    • Candy washing machines
    • Hoover washing machines
    • Hotpoint washing machines
    • Indesit washing machines
    • I'm UNDECIDED
    • ISE washing machine
    • John Lewis brand washing machines
    • LG Washing machines
    • Miele Washing machines
    • Samsung Washing machines
    • Siemens washing machines
    • Zanussi washing machines
  • DIY washing machine repairs
    • Hoover washing machine repairs (UK)
    • Hotpoint (& Creda) washing machine repair (UK)
    • Non brand specific UK washing machine repairs
    • Other UK washing machine repairs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello I have looked at the common problems/troubleshooting section on this site, but the below problem appears to be a different one to those covered there. We have a Bosch washing machine which has worked well for several years. We normally use the same program, 40 degree wash which takes 1 hour 10 minutes. However, for a number of days, on this program it now: i) just washes for 1 hour 10 mins (no rinse/spin etc). The timer counts down to 0.01 ii) then continues to wash with the timer on 0.01 for about 30 minutes iii) the timer then goes to (approx) 45 minutes, and then continues to wash, spin, rinse, spin etc to 0.00, as if on a normal wash. The washing comes out fine and the machine does not display any error codes etc. The problem is that each wash now takes approx 2.5 hours, not 1 hour 10 mins!!! Any ideas? I have unplugged etc, and also tried using other programs etc to try and "reset" the machine, but no luck. Some sort of program board problem? Any thoughts/suggestions gratefully received thanks Mark
  2. What I'd like to know is - What planet do the idiots that design washing machine software come from? About the last 5 machines I've had have made me do two separate operations to do a quick wash because for some reason they think that if you only want a low temperature 30 minute wash you should only be able to spin half the water out of the clothes at the end of it. My current machine's 30' wash has a max spin of 800 rpm - Why?! It can't be to save energy or time because it just means that I have to wait for it to finish, select a separate 1400 rpm spin cycle, and then wait for that to complete... It'd probably be 'greener' if I could get hold of a good old fashioned manual one that I actually have control over the settings of. If anyone knows of a current model washing machine that doesn't treat you like an idiot that doesn't know what they want please let me know...
×