Jump to content
John Lewis give 2 year guarantee on white goods appliances

 

Search the Community

Showing results for tags 'meile'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Washing machines
    • UK Washing Machine Repair Questions
    • Washing machines - general discussions
    • Washing machine reviews
    • Environmental issues
    • Consumer issues
    • What's on the main Whitegoodshelp site?
  • Washing machine brands
    • AEG washing machines
    • Ariston washing machines
    • Beko washing machines
    • Bosch washing machines
    • Candy washing machines
    • Hoover washing machines
    • Hotpoint washing machines
    • Indesit washing machines
    • Which brand to buy
    • ISE washing machine
    • John Lewis brand washing machines
    • LG Washing machines
    • Miele Washing machines
    • Samsung Washing machines
    • Siemens washing machines
    • Zanussi washing machines

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a Miele 1623 washing machine. Recently it has started giving a Waterproof Fault error. The machine is filling with water and is getting quite some way through the programme, but then the buzzer alarm goes off. I am guessing this might be at the spin cycle, but I don't know, as my machine is in the cellar and I can't sit and watch it! There are no obvious water leaks coming out of the machine. The model is cold-fill only, and has a standard fill hose. I have disconnected the fill hose and it appears sound, and water can pass freely through it. The tap on the wall is also OK. I have also disconnected the outlet hose at the machine end, to make sure that was not blocked. I blew down it, and it seems fine. It empties into an open plastic vertical waste pipe behind the utility sink, in the conventional manner, so I don't think anything is back-syphoning. I also cleaned the filter, and there doesn't seem to be any obvious obstruction in there. I've twice before unplugged the machine and allowed everything to dry out over a couple of days, then plugged it back in. I even managed to get it to complete one full cycle afterwards, but then the next load went into Waterproof Fault mode again. Any other suggestions? Thanks.
×
×
  • Create New...