Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Electrical'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General washing machine topics
    • UK Washing Machine Repair Questions
    • Washing machines - general discussions
    • Washing machine reviews
    • Environmental issues and the washing machine
    • Mini washing machines. Small washing machines. Portable washing machines
    • Consumer issues - washing machines
    • What's on the main Whitegoodshelp.co.uk site?
  • Forums about specific washing machine brands (NOT repairing them)
    • AEG washing machines
    • Ariston washing machines
    • Beko washing machines
    • Bosch washing machines
    • Candy washing machines
    • Hoover washing machines
    • Hotpoint washing machines
    • Indesit washing machines
    • I'm UNDECIDED
    • ISE washing machine
    • John Lewis brand washing machines
    • LG Washing machines
    • Miele Washing machines
    • Samsung Washing machines
    • Siemens washing machines
    • Zanussi washing machines
  • DIY washing machine repairs
    • Hoover washing machine repairs (UK)
    • Hotpoint (& Creda) washing machine repair (UK)
    • Non brand specific UK washing machine repairs
    • Other UK washing machine repairs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi My Hoover Nextra washer dryer has been working fine for 4 years but now after the trip switch went off, it won't fill with water (the trip switch is back on). All filters are clean as per instruction manual. Water supply and hose are fine - no kinks or blocks and the tap is on. Power supply is fine. Spin and drying cycles work fine but not wash or rinse cycles. No water enters machine at all - not the drawer or the drum. I've followed all troubleshooting tips in the manual and online. I even bought a new triple solenoid valve and replaced it but to no avail. On selecting a wash progra
  2. Hi All, I think I have a faulty heating element (or associated relay) on my Bosch Maxx Lifestyle (WAE26470AU). If I disconnect a specific wire on the back of the control panel the cycle seems to proceed normally, but if I leave it connected it cuts out the 240v mains circuit to which it is connected with an RCD fault half a second after the motor engages. It doesn't happen on a cold wash. Can anyone take a look at the pics (with the disconnected wire highlighted) and confirm my theory? Here's a link to the pics (link) with a description below: Front panel. Shows control panel on right han
×
×
  • Create New...